Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Μήπως θα πρέπει οι πολίτες της Άνδρου, να κρύψουμε " κάτω απο το χαλί " 12 χρόνια δημοτικής ανευθυνότητας ;!



Αξίζει ...



Διαβάζουμε ...

Τα Μαύρα Πρόβατα εφιστούν τη προσοχή σε δημοσιεύματα που θίγουν τη τοπική ασφάλεια του νησιού. Το ζήτημα των σκουπιδιών μπορεί να πάρει τραγικές διαστάσεις για το τόπο, τον τουρισμό και τα επαγγέλματα όταν για λόγους εντυπωσιασμού κάποιοι παρακολουθούν και δημοσιεύουν φωτογραφίες ή βίντεο με τα απορριμματοφόρα να αδειάζουν τα σκουπίδια σε ανύποπτα σημεία του νησιού.

Είναι γεγονός ότι η αυτοδιοίκηση σηκώνει τα χέρια ψηλά σ αυτό το μεγάλο θέμα αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την ανικανότητα να διαχειρίζεται σοβαρότατα προβλήματα.


Έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος στον τομέα της χωροθέτησης ΧΥΤΥ, και όταν οι 3 δήμοι παίζανε τη κολοκυθιά για πολιτικούς λόγους εξυπηρετώντας συμφέροντα τρίτων που έμμεσα απειλούσαν, εμείς ψηφίζαμε ανυποψίαστοι τους καλύτερους ανίκανους.


Το ενδιαφέρον για μας τα Μαύρα Πρόβατα είναι να φωτίσουμε την υπόθεση «χωροθέτηση» στα σημεία που σκαλώνει κι αποτρέπει τη δημοτική αρχή να συνεχίζει.
 
Ελπίζουμε ότι η παρούσα αυτοδιοίκηση συνυπολογίζοντας τις ζημιές σε ενδεχόμενη εκ νέου αποτυχία, να βάλει στην άκρη μικροσυμφέροντα και πολιτικά κόστη και να δώσει την αιχμηρή απάντηση που περιμένουν όλοι.
 
Στις 14/4/2011 τα Μαύρα Πρόβατα θα είναι παρόντα και σ αυτό το δημοτικό συμβούλιο. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΗΞΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ "ΚΑΛΑΜΟΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ" ΚΑΙ "ΠΑΛΑΜΟΚΡΟΤΗΤΕΣ", ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΗΤΑΝ Η ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.
ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΩΝ ΚΟΠΩΝ ΤΟΥΣ.
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ..
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ..
ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧYMEΝΟ ΓΑΛΑ;!