Τρίτη 19 Απριλίου 2011

"Οικονομικός εφιάλτης" θα γίνει τελικά , το κόστος της μεταφοράς των σκουπιδιών στην Άνδρο !!



Mας ετοιμάζουν αύξηση  τέλους "φωτιά" για τα σκουπίδια  "κατα 1 ευρώ ανα τετραγωνικό μέτρο τον χρόνο" λόγω του Souko !!!

  
Άνδρος: Σε οικονομικό εφιάλτη πιθανό να εξελιχτεί  το νέο  κοστολόγιο μεταφοράς των σκουπιδιών στην Άνδρο απο τους δημότες,  μόλις παραλάβουν την "τρελή" αύξηση του τέλους σκουπιδιών που αναλογούν σε κάθε τετραγωνικό κάθε Ανδριώτικης κατοικίας.

Παράδειγμα: 

Μία κατοικία στην Άνδρο 90 τ.μ. και  με μέτρο την ΔΕΗ,  θα κληθεί να πληρώσει ετησίως για τέλος σκουπιδιών στον δήμο  90 ευρώ ετησίως !!!! 

Και το πιό τραγικό; !!!
Στο κάθε νυκοκοιριό θα μας βάλουν να πληρώσουμε αναγκαστικά ολόκληρο το  υπέρογκο τέλος για τα σκουπίδια ... ακόμα και αν μένουμε στο νησί  3 φορές τον χρόνο !!!


Οπότε, τίποτε πιά δεν αποκλείεται, όσον αφορά την υπέρογκη αύξηση του τέλους  των σκουπιδιών στην Άνδρο, αφού γρήγορα θα δημιουργηθούν και οι πρώτες εντάσεις και ενστάσεις των δημοτών στον νέο δήμο του νησιού !!!



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΟΣΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ "ΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ" ΠΕΤΑΩ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΩ , ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΝΔΡΟΥ 4 Ή ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΥ Ή ΑΠΛΑ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !!

"ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΟΝΟ, ΟΣΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΤΑΩ" !
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί θα πρέπει εγώ να πληρώσω σαν δημότης το τέλος των σκουπιδιών 60 ευρώ τον χρόνο σε μιά κατοικία 60 τετραγωνικών στην Άνδρο, αφού έρχομαι στην Άνδρο ένα μήνα τον χρόνο; !!

Άραγε, πετάω τoν ίδιο όγκο σκουπιδιών με αυτά που πετούν οι συμπατρώτες μου που μένει ολο τον χρόνο στο νησί;!

Ποιός τελικά αποφάσισε αυθαίρετα στον δήμο και ποιός μας ρώτησε ως δημότες αν έχουμε λεφτά σε τέτοια εποχή ;!

Zητώ μιά απάντηση

Αθηναίος Ανδριώτης