Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΑΝΔΡΟΣ: ME ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ME MΙΣΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΕ "ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ" Ή ΚΑΙ ΑΠΟΝΤΕΣ , ΠΩΣ ΝA ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΤΟ ΝΗΣΙ ;!!


1 σχόλιο:

amesidimokratia.andros είπε...

Στη κατοχική Ελλάδα του 2011, ο λαός της Άνδρου απαιτεί από την ηγεσία του Δήμου Άνδρου
να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να ορθώσει ανάστημα ανάλογο των προγόνων μας.
Γλυνός, Σουσούδης και Μαλταμπές ενωμένοι πρέπει να εξηγήσουν στους Ανδρίους πολίτες
τις ανομίες της δοσίλογης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΝΔΡΟΣ 12-7-2011
ΑΡ. ΠΡΩΤ. οικ. 1

ΠΡΟΣ: 1. ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΔΡΟΥ
2. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

ΘΕΜΑ: Τοποθέτηση των πολιτικών αρχών της Νήσου Άνδρου και ανάληψη δράσεων απ’ αυτές σχετικά με τις τρέχουσες αρνητικές εθνικές και οικονομικές εξελίξεις.

Εδώ και ένα χρόνο η Ελληνική Κυβέρνηση, με μία σειρά Μνημονίων εφαρμογής αντιλαϊκών μέτρων οδήγησε την Ελληνική οικονομία στην ύφεση και μεγάλη μερίδα εργαζομένων (δημόσιου και ιδιωτικού τομέα) στην φτώχεια, την ανεργία και μεγάλο τμήμα της κοινωνίας στην εξαθλίωση.
Με την εφαρμογή από 30-6-11 του Μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής, διενεργείται πλέον ταχύτατα, η μαζικότερη όλων των εποχών, αφαίμαξη του λαϊκού εισοδήματος και εκποίηση όλης της εθνικής μας περιουσίας, συμπεριλαμβανομένης και της Δημοτικής.

Στο πλαίσιο του νέου νομοθετικού τερατουργήματος της Κυβέρνησης σε συνδυασμό με το νέο Μνημόνιο (4η επικαιροποίηση 2-7-11), είναι σχεδόν βέβαιη καταρχήν η απομάκρυνση-απόλυση Δημοτικών υπαλλήλων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες με συμβάσεις αορίστου χρόνου καθώς επίσης και υπαλλήλων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου (μη ανανέωση).

Επιπλέον η εντός του καλοκαιριού διαφαινόμενη εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου στους εργαζόμενους του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, που θα οδηγήσει σε περαιτέρω μείωση των εισοδημάτων μας, δημιουργεί ένα εφιαλτικό σκηνικό εντός του οποίου εμείς θα πρέπει να εργασθούμε, να αποδώσουμε τα μέγιστα και να καλύψουμε τις βασικές ανάγκες διαβίωσης..

Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω καθώς επίσης και την δραστική πλέον μείωση της εθνικής μας κυριαρχίας, όπως εξάλλου πρόσφατα δήλωσε και ο Πρόεδρος τουEurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ζητούμε από τις πολιτικές αρχές του τόπου μας, να λάβουν θέση και να μας γνωστοποιήσουν τις αντιδράσεις και τις δράσεις που θα δρομολογήσουν για τα εξής θέματα:

1. Απομάκρυνση - απόλυση υπαλλήλων της Δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης, της Αναπτυξιακής εταιρείας, του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» και τυχόν λοιπών υπαλλήλων συμβασιούχων ή μη, στο πλαίσιο της «δημοσιονομικής εξυγίανσης».

2. Απώλεια μεγάλου μέρους του εισοδήματος των Δημοτικών υπαλλήλων και του εισοδήματος των συμπολιτών μας εν γένει.

3. Αρπαγή της Δημοτικής ακίνητης περιουσίας και εκποίηση της Δημόσιας γης συμπεριλαμβανομένων αιγιαλού, παραλιών και λιμανιών, που αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της καθημερινότητας και οικονομικής ανάπτυξης του Ανδριακού λαού.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΩΝ/ΝΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΒΟΒΟΛΙΝΗΣ

http://amesidimokratia-andros.blogspot.com/